دسته‌بندی نشده

پک کامل دوربین مدار بسته شامل چیست؟

تامین امنیت محیط‌های مختلف و نظارت به آنها یک امر واجب و ضروری است. شما باید در این زمینه اقداماتی انجام دهید تا محیط‌های مختلف از منازل مسکونی تا اماکن تجاری و صنعتی خود را تحت نظارت خود قرار دهید.

در این میان سیستم دوربین‌های مداربسته می‌توانند به عنوان یک ابزار قابل اعتماد و کارآمد نقش مهمی ایفا کنند. برای تهیه و نصب راحت این سیستم‌ها شرکت‌های مختلف اقدام به ارائه پک کامل دوربین مداربسته کرده اند.

این پک‌ها در واقع مجموعه‌ای از تجهیزات ضروری است که از آن برای راه‌اندازی سیستم‌های نظارتی اولیه استفاده می‌کنند. سوالی که در اینجا با آن مواجه می‌شویم آن است که در پک کامل دوربین‌های مداربسته به طور دقیق چه اجزایی وجود دارد و در هنگام خرید آن باید به چه نکاتی توجه داشت؟

اجزای اصلی یک پک کامل دوربین مداربسته

یک پک کامل دوربین مداربسته شامل اجزای زیر می‌باشد که با همدیگر بررسی می ‌کنیم:

دوربین‌های مداربسته

تعداد دوربین‌هایی که در پک وجود دارد، می‌تواند متغیر باشد و معمولاً از ۱ تا ۸ عدد و بیشتر را شامل می‌شود. انتخاب دوربین بستگی به وسعت محیط مد نظر دارد که لازم است به وسیله آنها در این محیط نظارت صورت گیرد. در یک پک دوربین‌های متنوعی وجود دارد که با همدیگر آنها را بررسی می‌کنیم:

  • دوربین‌های بولت ظاهر استوانه شکلی دارند. این دوربین‌ها برای نصب در فضای باز و نظارت از راه دور می‌تواند مناسب باشند. این دوربین‌ها استاندارد ضد آب و گرد و غبار را دارند. دوربین‌های بولت ظاهر گنبد شکلی دارند. بیشتر از این دوربین‌ها برای نصب در فضای داخلی و یا زیر سقف‌های محافظت شده در فضاهای باز استفاده می‌کنند.
  • دوربین‌های تحت شبکه می‌توانند تصاویر را به شکل دیجیتال انتقال دهند. این دوربین‌ها از نظر کیفیت تصویر نسبت به دوربین‌های آنالوگ در سطح بالاتری هستند. اتصال این دوربین‌ها به وسیله کابل شبکه انجام می‌گیرد. دوربین‌های تحت شبکه قابلیت‌های پیشرفته‌ای دارند که از آن جمله می‌توان به قابلیت انتقال برق از طریق کابل شبکه اشاره کرد.
  • دوربین‌های آنالوگ می‌توانند تصاویر را به شکل سیگنال‌های آنالوگ انتقال دهند. معمولا این دوربین‌ها نسبت به دوربین‌های IP قیمت‌های کمتری دارند. برای انتقال تصاویر دستگاه ضبط کننده آنها نیاز به کابل کوااکسیال دارند. کیفیت تصاویر دوربین‌ها را با واحد مگاپیکسل می‌سنجند. هر چقدر مگاپیکسل بالاتر باشد، شما می‌توانید جزئیات بیشتری در تصویر مشاهده کنید.

پک‌های موجود معمولاً دارای دوربین‌های با رزولوشن ۲ مگاپیکسل به بالا هستند. قابلیت دید در شب در اکثر دوربین‌های مداربسته وجود دارد. این قابلیت با استفاده از LEDهای مادون قرمز هست که باعث می‌شود بتوانید در تاریکی مطلق تصاویر را ضبط کنید. از مشخصات مهم این دوربین‌ها برد دید در شب آنها است.

دستگاه ضبط کننده تصویر (DVR/NVR)

نوع دستگاه ضبط کننده بستگی به نوع دوربین‌های موجود در پک دارد. برای ضبط تصاویر دوربین‌های آنالوگ از DVR استفاده می‌شود. برای ضبط تصاویر دوربین‌های تحت شبکه از NVR استفاده می‌شود.

تعداد کانال‌های دستگاه ضبط کننده نشان می‌دهد که چند دوربین را می‌توان به آن وصل کرد. در واقع تعداد کانال دستگاه ضبط کننده باید با تعداد دوربین‌هایی که در پک وجود دارد مطابقت داشته باشد.

دستگاه ضبط باید قابلیت ضبط تصاویر با کیفیت مشابه و یا بالاتر از کیفیت دوربین‌ها را داشته باشد. دستگاه‌های ضبط کننده مدرن قابلیت‌های متنوعی مثل ضبط بر اساس تشخیص حرکت، ضبط مداوم، انتقال تصویر بر روی اینترنت، جستجوی هوشمند تصاویر و قابلیت اتصال به تلفن همراه را داشته باشند.

هارد دیسک

هارد دیسک ابزاری است که برای ذخیره کردن تصاویری به کار می‌رود که به وسیله دوربین‌ها ضبط می‌شود. ظرفیت هارد دیسک در مدت زمان نگهداری تصاویر تاثیر می‌گذارد. پک‌های کامل معمولاً دارای هارد دیسک‌هایی با ظرفیت یک ترابایت و یا بیشتر هستند.

بهتر است برای سیستم‌های نظارتی از هارد دیسک‌های مخصوص استفاده شود که کارکرد ۲۴ ساعته دارد و به طور مداوم داده‌ها در آن ذخیره می‌شود.

منبع تغذیه

منبع تغذیه وظیفه دارد برق مورد نیاز دوربین و دستگاه‌های ضبط کننده را تامین کند. در پک‌های آنالوگ معمولاً برای هر دوربین و دستگاه ضبط کننده از آداپتورهای جداگانه استفاده می‌شود.

در پک‌های تحت شبکه با قابلیت PoE از طریق کابل شبکه برق تامین می‌شود و دیگر نیازی به منبع تغذیه جداگانه برای دوربین‌ها نیست. توان منبع تغذیه باید متناسب با مجموع مصرف برق تمامی اجزای سیستم باشد.

کابل و اتصالات

نوع کابل مورد نیاز بستگی به نوع دوربین‌ها دارد. برای دوربین‌های آنالوگ از کابل کواکسیال استفاده می‌شود. برای دوربین‌های تحت شبکه شبکه CAT5e استفاده می‌کنند. طول کابل‌های موجود در پک معمولاً محدود است.

ممکن است برای نصب در فضاهای بزرگتر لازم باشد که کابل اضافی تهیه شود. برای متصل کردن کابل به دوربین و دستگاه ضبط کننده شما باید از اتصالات مناسب استفاده کنید. برای دوربین‌های آنالوگ از فیش BNC و ای دوربین‌های تحت شبکه از سوکت RJ45 استفاده می‌کنند. پک‌های کامل معمولاً تعداد کافی از این اتصالات را دارند.

لوازم جانبی

برخی پک‌های کامل ممکن است لوازم جانبی دیگری را هم داشته باشد که این لوازم شامل:

  • برای نصب محکم و آسان دوربین روی سقف و یا دیوارها پایه نصب دوربین قرار می‌دهند.
  • برای نصب کردن دوربین و تجهیزات دیگر از پیچ و رول پلاک استفاده می‌کنند.
  • جهت اطلاع رسانی به افراد در ارتباط با وجود سیستم‌های نظارتی از برچسب هشدار دهنده استفاده می‌کنند.
  • نرم‌افزارهایی برای مدیریت تصاویر و راهنمای نصب وجود دارد.
  • برای کار با رابط کاربری دستگاه ضبط از ماوس استفاده می‌کنند.

نکاتی که هنگام خرید پک کامل دوربین مداربسته باید به آن توجه کرد

  • نوع سیستم با توجه به نیاز و بودجه شما تعیین می‌شود. سیستم‌های تحت شبکه کیفیت تصاویر بالاتر و قابلیت‌های پیشرفته‌تری دارند، اما قیمت آنها گران است.
  • کیفیت تصاویر دوربین‌ها در میزان جزئیات قابل مشاهده در تصاویر تاثیر مستقیمی دارد.
  • شما با توجه به ابعاد محیط مد نظر خود باید رزولوشن مناسبی برای دوربین‌ها انتخاب کنید.
  • برای نظارت در شرایط کم نور و یا تاریکی برد و کیفیت دید در شب دوربین‌ها اهمیت دارد.
  • مطمئن شوید که تعداد کانال دستگاه‌های ضبط کننده برای تعداد دوربین‌های فعلی و احتمالی در آینده می‌تواند کافی باشد.
  • با توجه به مدت زمانی که می‌خواهید تصاویر ضبط شده را نگهداری کنید، ظرفیت هارد دیسک را انتخاب نمایید.
  • اگر قصد دارید دوربین‌ها را در فضای باز نصب کنید، حتماً به استاندارد IP دوربین‌ها توجه داشته باشید. استاندارد IP66 برای فضای باز توصیه می‌شود.
  • از معتبر بودن فروشنده و وجود گارانتی مناسب برای تمام قطعات پک مطمئن شوید.
  • قبل از خرید تجربیات و نظرات کاربرانی که از این پک استفاده کردن را مطالعه کنید.
  • در صورت نیاز اگر لازم به گسترش سیستم در آینده بود، قابلیت ارتقا و سازگاری اجزای پک را به طور کامل مورد مطالعه قرار دهید.

مزایای خرید پک کامل دوربین مداربسته

  • خرید یک پک کامل نسبت به خرید جداگانه تمامی قطعات مقرون به صرفه است و شما برای جستجو و تهیه تجهیزات زمان کمتری صرف می‌کنید.
  • اجزایی که در پک وجود دارند، باید طوری انتخاب شوند که با هم سازگار باشند و نیاز به بررسی جهت اطمینان از سازگاری آنها وجود نداشته باشد.
  • معمولاً پک‌های کامل دارای راهنمای نصب جامعی هستند که این کار روش نصب را برای کاربران آسان‌تر می‌کند.

معایب خرید پک کامل دوربین مداربسته

  • ممکن است پک‌های آماده دقیقاً با نیازها و سلایق شما مطابقت نداشته باشد و مجبور باشید برخی از ویژگی‌ها یا برندهای خاص را قبول کنید.
  • در پک‌های مختلف کیفیت اجزای آن با همدیگر فرق دارد، پس قبل از خرید کیفیت و برند قطعات را باید به دقت بررسی کنید.

نتیجه‌گیری

پک کامل دوربین‌های مداربسته برای راه‌اندازی سیستم نظارتی اولیه یک راه حل مناسب و مقرون به صرفه است. این پک‌ها شامل تمام تجهیزات ضروری مثل دوربین، هارد دیسک، دستگاه ضبط کننده، کابل، اتصالات و منبع تغذیه می‌باشند.

هنگام خرید یک پک کامل به عواملی مثل کیفیت تصویر دوربین، نوع سیستم، تعداد کانال،  دستگاه ضبط کننده، استاندارد ضد آب و گرد و غبار دوربین و ظرفیت هارد دیسک توجه کنید. در این صورت شما می‌توانید با توجه به نیاز و بودجه خود بهترین گزینه را انتخاب کنید. باید در هنگام خرید محتویات پک را به طور دقیق بررسی کنید و آن را از یک فروشنده معتبر خریداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *